Krem z boczkiem i serem

Krem z boczkiem i serem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, jajka, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indywidualne Kremy kukurydziane ze skórką Boczkowo-ziemniaczaną, boczek i jajka " truflowe Kremy w / Crispy Prosciutto, oraz Krem Z Koziego Sera Z Truskawkami W Syropie Z Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować w średnim nonstick patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Rezerwy 1 łyżka kapie na patelni; zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj paprykę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
5
Dodaj zieloną cebulę; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
6
Wyjąć z ognia; wymieszać pokruszony boczek i ser szwajcarski. Podzielić mieszaninę boczku równomiernie między 6 (6-uncji) ramekins lub budyniu kubki pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
BudyńBudyń
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Podgrzać 2 szklanki mleka w rondlu na średnim ogniu do 180 lub aż małe pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Umieścić Parmigiano-Reggiano i pozostałe składniki w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorące mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Masę jajeczną podzielić równomiernie pomiędzy ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Piec w 350 przez 32 minuty lub aż środek ledwo porusza się po dotknięciu ramekin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wyjąć ramekins z patelni; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn