Krem z boczkiem i serem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, jajka, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indywidualne Kremy kukurydziane ze skórką Boczkowo-ziemniaczaną, boczek i jajka " truflowe Kremy w / Crispy Prosciutto, oraz Krem Z Koziego Sera Z Truskawkami W Syropie Z Czerwonego Wina.
Instrukcje
Boczek gotować w średnim nonstick patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Rezerwy 1 łyżka kapie na patelni; zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj paprykę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodaj zieloną cebulę; smażyć 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać pokruszony boczek i ser szwajcarski. Podzielić mieszaninę boczku równomiernie między 6 (6-uncji) ramekins lub budyniu kubki pokryte sprayem do gotowania.
Podgrzać 2 szklanki mleka w rondlu na średnim ogniu do 180 lub aż małe pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi (nie gotować).
Umieścić Parmigiano-Reggiano i pozostałe składniki w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawaj gorące mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Masę jajeczną podzielić równomiernie pomiędzy ramekiny.
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 350 przez 32 minuty lub aż środek ledwo porusza się po dotknięciu ramekin.
Wyjąć ramekins z patelni; odstawić 10 minut.