Krem Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremu pomarańczowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym, oraz Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i skórkę pomarańczy połączyć w rondlu ze stali nierdzewnej na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Ubić żółtka i cukier na średniej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż bledną i gęstą, około 5 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, posypać skrobię kukurydzianą. Ubijaj na średniej-niskiej prędkości, aż do połączenia, skrobając miskę gumową szpatułką.
Z mikserem na niskiej prędkości, powoli wlać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj.
Wlać mieszaninę z powrotem do patelni. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 7 minut. (Zwróć uwagę, ponieważ zgęstnieje, a następnie szybko stanie się pomarańczową jajecznicą!)
Natychmiast wlej mieszaninę przez drobne sito do dużej miski. Wymieszać wanilii, Grand Marnier, masło, i śmietany.
Umieścić folię bezpośrednio na kremie i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.