Krem Pomarańczowy

Krem Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremu pomarańczowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym, oraz Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko i skórkę pomarańczy połączyć w rondlu ze stali nierdzewnej na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Ubić żółtka i cukier na średniej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż bledną i gęstą, około 5 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, posypać skrobię kukurydzianą. Ubijaj na średniej-niskiej prędkości, aż do połączenia, skrobając miskę gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Z mikserem na niskiej prędkości, powoli wlać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę z powrotem do patelni. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 7 minut. (Zwróć uwagę, ponieważ zgęstnieje, a następnie szybko stanie się pomarańczową jajecznicą!)
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Natychmiast wlej mieszaninę przez drobne sito do dużej miski. Wymieszać wanilii, Grand Marnier, masło, i śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
Krem CiężkiKrem Ciężki
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieścić folię bezpośrednio na kremie i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn