Krem Jajeczny
Krem jajeczny może być tylko deserem, którego szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajka, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Mleko, jajka, cukier, sól i wanilia ubić w misce, aż do całkowitego połączenia.
Mieszankę jajeczną wlać do 6 kubków kremu; posypać wierzch gałką muszkatołową.
Umieść filiżanki na patelni do pieczenia i napełnij patelnię wystarczającą ilością gorącej wody, aby dotrzeć do połowy boków kubków kremu.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż do Ustawienia kremu, około 1 godziny. Całkowicie fajne.