Krem dyniowy z kruchą polewą
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka dyni, mleko skondensowane, przyprawa pumpkin pie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krem dyniowy z kruchą polewą, Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), oraz Mini Budyń Z Dyni.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 6 składników w blenderze; proces tylko do gładkiej.
Mieszankę kremu wlać równomiernie do 6 (6-uncji) ramekinów lub kubków z kremem pokrytych sprayem do gotowania.
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 325 przez 45 minut lub aż środek kremu ledwo porusza się, gdy ramekin jest dotykany.
Wyjąć ramekiny z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Posypać każdy krem z 2 łyżeczki orzechowe kruche przed podaniem.