Krem dyniowy z kruchą polewą

Krem dyniowy z kruchą polewą
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka dyni, mleko skondensowane, przyprawa pumpkin pie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krem dyniowy z kruchą polewą, Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), oraz Mini Budyń Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pierwsze 6 składników w blenderze; proces tylko do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Mieszankę kremu wlać równomiernie do 6 (6-uncji) ramekinów lub kubków z kremem pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w 325 przez 45 minut lub aż środek kremu ledwo porusza się, gdy ramekin jest dotykany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wyjąć ramekiny z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
7
Posypać każdy krem z 2 łyżeczki orzechowe kruche przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn