Krem Do Ciasta Grand Marnier

Krem Do Ciasta Grand Marnier
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj Krem do ciast Grand Marnier. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrusowe ciasto dyniowe z kremem Grand Marnier, Pomarańczowy drobiazg z kremem Grand Marnier, oraz Pieczone figi z Grand Marnier i bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w 3-ćwiartkowym rondlu. Stopniowo trzepać na pół i pół. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina zgęstnieje i bąbelkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia; ubić na maśle i likierze. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn