Krem Czekoladowo-Pomarańczowy
Krem czekoladowo-pomarańczowy to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1660 kalorii, 18g białka, oraz 131 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wanilię, półsłodką czekoladę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wanilii można śledzić to danie główne z Lody Vanillan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą, Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, oraz Krem Czekoladowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubić ser neufchtel, skórkę pomarańczową i wanilię, aż będzie gładka.
Dodajemy śmietanę ubijającą i ubijamy na małych obrotach aż do wymieszania, a następnie na dużych obrotach aż mieszanina będzie przypominać sztywno ubitą bitą śmietanę (nie przegotowywać).
Cukier puder przesiać i złożyć na śmietanę. Złożyć w czekoladzie, aż równomiernie rozłożone.