Krautburger
Krautburger wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 79 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Jeśli masz łagodny ser cheddar, chleb chleb ciasto, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać w mieszance kapusty i zupy cebulowej; gotować 5 minut dłużej, lub aż lekko rumiane. Odstawić.
Rozwałkuj jeden bochenek ciasta na prostokąt o wymiarach 16x8 cali, a następnie pokrój na osiem kwadratów o wymiarach 4 cali. Łyżka mieszanki kapusty do środka każdego kwadratu, na górze z 1 małym plasterkiem sera i podnieść ukośne punkty, szczypanie krawędzie zamknięte.
Umieść krautburgery na blasze z ciastkami pokrytej sprayem do gotowania i pozostaw do wyrośnięcia na około 10 minut.
Piec przez 20 minut, lub do brązowego.
Umyj wierzch ciepłych rolek margaryną. Powtórz proces z drugim bochenkiem chleba i pozostałą mieszaniną kapusty i sera.