Krakersy Z Masłem

Krakersy Z Masłem
Krakersy z masłem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, orkisz, cukier trzcinowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Masło Orzechowe Krakersy Graham, Kolorowe Krakersy Z Masłem Orzechowym, oraz Krakersy Z Masłem Orzechowym Z Glazurowanymi Winogronami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przesiać białą mąkę orkiszową, białą mąkę pełnoziarnistą, mąkę owsianą, proszek do pieczenia, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka OwsianaMąka Owsiana
CukierCukier
SólSól
3
Wlać do miski robota kuchennego wyposażonego w ostrze ciasta (lub do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Mikser StojącyMikser Stojący
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj schłodzone masło i pulse, aby utworzyć grubą mieszankę okruchów. Po uruchomieniu robota kuchennego wlewaj olej lniany, a następnie wodę, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina zacznie tworzyć duże grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej LnianyOlej Lniany
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i uformować w kulkę. Zagnieść delikatnie raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Posypać trochę więcej mąki na wierzchu ciasta i rozwałkować, aż będzie 1/4 cala grubości, obracając ciasto o 90 stopni po każdej rolce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
7
Nakłuj ciasto widelcem, upewniając się, że jest dobrze przebite. Za pomocą małej foremki do ciastek do wyboru, wyciąć krakersy i ostrożnie umieścić je na przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
8
W małej misce lekko ubić jajko z mlekiem. Używając pędzla do ciasta, pokryj wierzchy krakersów myciem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Piec tylko do momentu krakersy zaczynają brązowy, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podczas gdy krakersy są pieczenia, wymieszać roztopione masło i sól razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Przed podaniem posmaruj mieszaninę na świeżo upieczonych, jeszcze ciepłych krakersach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
12
W przypadku bezglutenowych krakersów maślanych zastąp białe mąki orkiszowe i białe pełnoziarniste taką samą ilością bezglutenowej mieszanki do pieczenia uniwersalnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z MasłemKrakersy Z Masłem
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
OrkiszOrkisz
PszenicaPszenica
13
Rozwałkuj ciasto między dwoma kawałkami pergaminu dla łatwiejszego walcowania.W przypadku wegańskich krakersów z masłem zastąp masło równą ilością wegańskiej margaryny lub oleju kokosowego i umyj jajko mlekiem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z MasłemKrakersy Z Masłem
Vegan Maślany SpreadVegan Maślany Spread
Olej KokosowyOlej Kokosowy
SoymilkSoymilk
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
JajkoJajko
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn