KRAFT MAKERS wołowina Burgund

KRAFT MAKERS wołowina Burgund
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kraft MAKERS Beef Burgundy. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 64G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.32 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, twórcy receptury new england Pot roast, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to KRAFT MAKERS Beef Stroganoff, Chińskie sajgonki dla producentów Kraft, oraz Steak Fajitas i Kraft Makers.

Instrukcje

1
Wrzucić mięso z mąką; umieścić w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj marchew, grzyby, wino, liść laurowy i sos na wolnym ogniu; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
4
15 Minut Przed Podaniem
5
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie dodaj sos wykończeniowy do powolnej kuchenki; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Mieszankę mięsną podawać na ryżu; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn