KRAFT MAKERS wołowina Burgund
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kraft MAKERS Beef Burgundy. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 64G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.32 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, twórcy receptury new england Pot roast, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to KRAFT MAKERS Beef Stroganoff, Chińskie sajgonki dla producentów Kraft, oraz Steak Fajitas i Kraft Makers.
Instrukcje
Wrzucić mięso z mąką; umieścić w powolnej kuchence.
Dodaj marchew, grzyby, wino, liść laurowy i sos na wolnym ogniu; przykryj.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie dodaj sos wykończeniowy do powolnej kuchenki; dobrze wymieszaj.
Mieszankę mięsną podawać na ryżu; posypać natką pietruszki.