Kraby Pęknięte

Kraby Pęknięte
Pęknięte kraby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, ostry sos, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Piwo-kraby na parze, Pikantne Kraby Soft-Shell, oraz Kraby Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników i 1 galon wody w dużej garnku na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj kraby i gotować 4 do 5 minut lub aż jasny pomarańczowo-czerwony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
3
Usuń kraby skimmerem lub szczypcami i pozostaw do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
SzczypceSzczypce
4
Masło wymieszać z ostrym sosem; podawać z boku z gotowanymi krabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn