Krab i seler Remoulade
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka kaparów, seler, krem, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab i korzeń selera Rémoulade, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Seler Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić w mediumbowl, aby zmiksować. Wymieszaj mięso krabowe, seler, 3 łyżki posiekanego szczypiorku i lemonjuice. Doprawić pieprzem. Czy do przodu: może być 6 godzin do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Przenieść remoulade do miski; surround z chipsów pita.
Udekoruj dodatkowymi szczypiorkami i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.