Krab i pieczona czerwona papryka Stratan jest pescatarian przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 326 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tymianek, cebula, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Krab i pieczona czerwona papryka, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
1
Patelnia do ciasta o średnicy 10 cali z 2-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
2
Ubić jajka i pół na pół w średniej misce, aby wymieszać. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.