Krab i pieczona czerwona papryka
Krab i pieczona czerwona papryka Stratan jest pescatarian przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 326 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tymianek, cebula, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Krab i pieczona czerwona papryka, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Patelnia do ciasta o średnicy 10 cali z 2-calowymi bokami.
Ubić jajka i pół na pół w średniej misce, aby wymieszać. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; smażyć na miękko, o 5 protokół.
Dodaj paprykę i czosnek; sauté 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z zieloną cebulą, pietruszką i tymiankiem.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Dodaj kraba i kostki chleba i wrzucić do połączenia.
Dodać mieszaninę jaj, sól, i pieprz; wymieszać, aż dobrze połączone.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Odstawić na 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec do brązowego i dmuchane, o 1 godzinę. Schłodzić na stojaku 30 minut (środek spadnie). Używając ostrego noża, przeciąć krawędź, aby poluzować.
Pokroić w kliny i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.