Krab Biały

Biały Krab Stock może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka żywych krabów atlantyckich, sól morska, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Białe Stado Ryb, Białe Stado Ryb, oraz Białe Stado Ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę do dużej doniczki i umieścić na małym średnim płomieniu.
Dodać warzywa i Garni bukiet; gotować przez 5 minut, aż warzywa zaczną się miękkie.
Dodaj sok z cytryny, Krab gotować przyprawy, pieprz, Wino i sól. Dusić delikatnie przez 15 minut, mieszając do mieszania smaków. Ostrożnie włóż kraby do garnka i kontynuuj gotowanie przez kolejne 15 minut. Skorupki kraba będą jasnopomarańczowe po zakończeniu.
Usunąć i powleczyć kraby. Odcedzić wywar, aby wyrzucić substancje stałe roślinne. Zarezerwuj mięso kraba i bulion na zupę krabową.;
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.