Krówkowe Ciasto Orzechowe
Fudge Pecan Pie zajmuje około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 517 kalorii , 7 g białka i 29 g tłuszczu każda. Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogi deser na Święto Dziękczynienia . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mąkę, czekoladę, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to południowe danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 30% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj ciasto krówkowe z sosem solonym karmelem , ciasto orzechowe bezglutenowe i bezmleczne orazciasto orzechowe St. Regis Janet's St. Regis z orzechami pekan w glazurze miodowej .
Instrukcje
W małym rondlu na małym ogniu lub w kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło. Fajny.
W małej misce ubij jajka na jasną masę; dodać mąkę i dobrze wymieszać.
Dodać cukier, syrop kukurydziany, wanilię i sól. Wymieszać z roztopioną czekoladą i orzechami pekan.
Piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie chrupiący i nadziewany.
Podawać na ciepło z gałką lodów.