Kozie Ramię duszone ze śliwkami i konserwowanymi cytrynami

Kozie Ramię duszone ze śliwkami i konserwowanymi cytrynami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka, wino, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami, Udka Kurczaka Duszone Z Konserwowanymi Cytrynami, Oliwkami I Ciecierzycą, oraz Cytryny konserwowane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Doprawić kozie łopatkę solą i pieprzem i ułożyć na patelni. Brązowe szybko ze wszystkich stron.
Dodać cebulę na patelnię i gotować, stale mieszając, aż rumiane.
Wymieszać ze śliwkami i zakonserwowaną cytryną; gotować i mieszać przez kilka minut, aby wymieszać smaki.
Wlać czerwone Wino i bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia.
Przykryć holenderski piekarnik i piec przez 2 godziny, lub aż mięso będzie tak miękkie, że spadnie z kości.