Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj koziego sera-ravioli z rukolą z masłem pomidorowo-pancetta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, masło pomidorowo-pancetta, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, Ravioli z arugulanem i kozim serem, oraz Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; saute 10 minut.
Dodaj rukolę; wrzucić, aż zwiędną, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Przenieść mieszaninę rukoli do dużej miski i ostudzić.
Wymieszać z kozim serem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem.Linia 2 blachy do pieczenia z folią heavy-duty; spryskać folią z nonstick spray.
Umieść 4 owijki wonton na powierzchni roboczej; Pozostałe owijki przykryj plastikiem, aby zapobiec wyschnięciu. Delikatnie posmaruj całą powierzchnię każdego opakowania białkiem jajka. Łyżka 1 obfita łyżeczka napełniania do środka każdego opakowania. Fold owijki po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Ułóż ravioli na przygotowanych arkuszach. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przykryć plastikiem i schłodzić do 1 dnia; lub przykryć plastikiem, a następnie folią o dużej wytrzymałości i zamrozić do 1 tygodnia. W przypadku zamrożenia nie rozmrażaj przed gotowaniem.) Dodać masło pomidorowo-pancetta: gotować posiekane pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące i brązowe. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta na ręcznik papierowy; odcedzić. Odstawić.
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Dodaj masło do kapieli na patelni; roztopić na średnim ogniu.
Dodaj pomidory i tymianek; saute aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
W dużej misce umieścić roztopione masło. Gotować połowę ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, około 4 minut na świeże lub 5 minut na zamrożone. Za pomocą dużego Sitka, przenieść ravioli durszlak i odsączyć; miejsce w misce z masłem i wrzucić do herbu. Przykryj, aby się ogrzać. Gotować Pozostałe ravioli w tym samym garnku wrzącej wody.
Odcedzić i dodać do miski z masłem ravioli. Wrzucić delikatnie do herbu. Podziel ravioli między miski. Rozgrzej masło pomidorowe na średnim ogniu.
Dodaj zastrzeżone pancetta i bazylia; saute 1 minuta. SOS łyżka na ravioli; udekorować tymiankiem.