Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta

Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj koziego sera-ravioli z rukolą z masłem pomidorowo-pancetta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, masło pomidorowo-pancetta, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, Ravioli z arugulanem i kozim serem, oraz Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szalotki; saute 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodaj rukolę; wrzucić, aż zwiędną, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4
Przenieść mieszaninę rukoli do dużej miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszać z kozim serem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem.Linia 2 blachy do pieczenia z folią heavy-duty; spryskać folią z nonstick spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść 4 owijki wonton na powierzchni roboczej; Pozostałe owijki przykryj plastikiem, aby zapobiec wyschnięciu. Delikatnie posmaruj całą powierzchnię każdego opakowania białkiem jajka. Łyżka 1 obfita łyżeczka napełniania do środka każdego opakowania. Fold owijki po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Ułóż ravioli na przygotowanych arkuszach. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przykryć plastikiem i schłodzić do 1 dnia; lub przykryć plastikiem, a następnie folią o dużej wytrzymałości i zamrozić do 1 tygodnia. W przypadku zamrożenia nie rozmrażaj przed gotowaniem.) Dodać masło pomidorowo-pancetta: gotować posiekane pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące i brązowe. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta na ręcznik papierowy; odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj masło do kapieli na patelni; roztopić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj pomidory i tymianek; saute aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1
W dużej misce umieścić roztopione masło. Gotować połowę ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, około 4 minut na świeże lub 5 minut na zamrożone. Za pomocą dużego Sitka, przenieść ravioli durszlak i odsączyć; miejsce w misce z masłem i wrzucić do herbu. Przykryj, aby się ogrzać. Gotować Pozostałe ravioli w tym samym garnku wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i dodać do miski z masłem ravioli. Wrzucić delikatnie do herbu. Podziel ravioli między miski. Rozgrzej masło pomidorowe na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj zastrzeżone pancetta i bazylia; saute 1 minuta. SOS łyżka na ravioli; udekorować tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
RavioliRavioli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn