Koza z grilla z sałatką cytrynową i Pesto migdałowym

Koza z grilla z sałatką cytrynową i Pesto migdałowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Grillowana Koza z sałatką cytrynową i Pesto migdałowe może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 835 kalorii, 11g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku pomarańczowego, cytryny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Panini Z Radicchio, Kozim Serem, Olejem Cytrusowym I Pesto Migdałowym, Crudités z dipem z kozim serem cytrynowo-Pesto, oraz Cytrynowy suszony pomidor Hummus i kozi ser Pesto Bites.

Instrukcje

1
Lekki grill lub grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Opłukać i poklepać suche kozie nogi.
3
W blenderze wymieszaj czosnek, liście mięty, pieprz i oliwę z oliwek, aż powstanie gładka pasta. Rozetrzyj pastę po obu nogach i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieścić na grillu i gotować, obracając często, aż różowy w kości, o 45 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
5
W międzyczasie przygotuj sałatkę cytrynową, mieszając cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i świeżo zmielony pieprz w dużej misce do mieszania. Pozostawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania z mięsem. W blenderze wymieszaj migdały, zielone pesto z oliwek, płatki ostrej papryki, sok pomarańczowy i oliwę z oliwek, aż będą gładkie i gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które LubiszPosiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wyjąć i odstawić na bok.
7
Po ugotowaniu kozy wyjąć z grilla, aby pozostawić na 10 minut. Wrzucić rukolę z sałatką cytrynową i ułożyć na półmisku. Pokrój kozę w plastry o grubości 1/4 cala i ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Skropić pesto migdałowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn