Koza z grilla z sałatką cytrynową i Pesto migdałowym

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Grillowana Koza z sałatką cytrynową i Pesto migdałowe może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 835 kalorii, 11g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku pomarańczowego, cytryny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Panini Z Radicchio, Kozim Serem, Olejem Cytrusowym I Pesto Migdałowym, Crudités z dipem z kozim serem cytrynowo-Pesto, oraz Cytrynowy suszony pomidor Hummus i kozi ser Pesto Bites.
Instrukcje
Opłukać i poklepać suche kozie nogi.
W blenderze wymieszaj czosnek, liście mięty, pieprz i oliwę z oliwek, aż powstanie gładka pasta. Rozetrzyj pastę po obu nogach i dopraw solą.
Umieścić na grillu i gotować, obracając często, aż różowy w kości, o 45 minut
W międzyczasie przygotuj sałatkę cytrynową, mieszając cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i świeżo zmielony pieprz w dużej misce do mieszania. Pozostawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania z mięsem. W blenderze wymieszaj migdały, zielone pesto z oliwek, płatki ostrej papryki, sok pomarańczowy i oliwę z oliwek, aż będą gładkie i gęste.
Po ugotowaniu kozy wyjąć z grilla, aby pozostawić na 10 minut. Wrzucić rukolę z sałatką cytrynową i ułożyć na półmisku. Pokrój kozę w plastry o grubości 1/4 cala i ułóż na talerzu.
Skropić pesto migdałowe i podawać.