Kowbojskie Spaghetti
Spaghetti kowbojskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1060 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 505 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz dymny bekon, piwo, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kowbojskie Spaghetti, Kowbojskie Spaghetti, oraz Kowbojskie Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać garnek wody do wrzenia.
Dodać spaghetti i posolić wodę. Gotować do al dente lub z kęsem do niego.
Podgrzać głęboką patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i boczek. Brązowy i chrupiący boczek, 5 minut, usuń łyżką szczelinową.
W razie potrzeby odcedzić trochę nadmiaru tłuszczu. Pozostaw tylko tyle, aby pokryć dno patelni.
Dodać wołowinę i pokruszyć, jak brązowieje, 3 do 4 protokół.
Dodać cebulę, czosnek i wymieszać z mięsem. Doprawić mięso solą i pieprzem, ostrym sosem i Worcestershire.
Dodaj 1/2 szklanki piwa i deglaze patelni. Gotować 5 do 6 minut więcej, a następnie wymieszać pomidory i sos pomidorowy.
Do mięsa i sosu dodać gorące spaghetti i połączyć. Wyreguluj przyprawy i podawaj makaron w płytkich miseczkach. Na makaron zetrzeć ser i posypać szalotki.
Dekoruj chrupiącym boczkiem