Kotlety z indyka i dzikich grzybów z sosem z patelni
Kotlety z indyka i dzikich grzybów z sosem z patelni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos worcestershire, jajko, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Indyk cytrynowo-szałwiowy z sosem grzybowym, Indyk suszony brązowym cukrem w sosie z dzikich grzybów-szalotka, oraz Paszteciki z klopsików, ziemniaki i sos z patelni.
Instrukcje
1
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać olej, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać posiekane grzyby i szalotki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Saute grzyby 5 lub 6 minut, aż ciemny i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Zdjąć z ognia.
6
Przenieść grzyby do miski i powrót patelni na kuchence, aby podgrzać gotować paszteciki.
Dodać indyka do mieszanki grzybów. Zrób studnię w środku mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodać szałwię, sos Worcestershire, bułkę tartą i ubite jajko i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/2 Gałązki Rozmarynu
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Wymieszać Bochenek mięsa z indyka i zrobić mały 1-calowy patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
10
Umieścić mięso na gorącej patelni i gotować 1 minutę z każdej strony. Smak mini patty, które pomogą Ci dostosować przyprawy. Podzielić mieszaninę Bochenek mięsa na 4 równe części przez punktacji mięsa przed utworzeniem pasztecików. Forma 4 równe owalne paszteciki 1 cal grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni i ułóż paszteciki na patelni. Gotować 6 minut z każdej strony i przenieść do talerza służącego lub poszczególnych talerzy obiadowych. Odstawić patelnię do ogrzania i dodać masło. Gdy masło topi się, ubijamy mąkę i gotujemy od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ubijamy w magazynie i doprawiamy sosem doprawiamy przyprawami drobiowymi, solą i pieprzem, do smaku. Dusić sos, aż osiągnie pożądaną grubość, i zalać paszteciki, zastrzegając trochę przejść na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego