Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym

Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym
Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym Przygotowanie kotletów wieprzowych z farszem jabłkowym zajmuje około 50 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 2,23 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 579 kalorii , 46 g białka i 12 g tłuszczu . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka czerstwego chleba, masła, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest spektakularne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Łatwe kotlety wieprzowe z farszem , Kotlety wieprzowe z suszoną żurawiną, pieczarkami i farszem kasztanowym i Kotlety wieprzowe z jabłkiem - smak jesieni w 30 minut .

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej torbie plastikowej wymieszaj mąkę i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj kotlety wieprzowe; wymieszaj, aby pokryć. Na patelni pokrytej sprayem do smażenia, zrumień kotlety przez około 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
3
Przełożyć do płytkiego naczynia do pieczenia o pojemności 2 i 1/2 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W dużej misce wymieszaj kostki chleba, jabłka, seler, cebulę, przyprawę do drobiu, pieprz i resztę soli; wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
Dodaj wodę i masło; wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
6
Na każdy kotlet wieprzowy nałóż 1/2 szklanki farszu. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 5-10 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn