Kotlety wieprzowe w sosie słodko-kwaśnym
Kotlety wieprzowe w sosie słodko-kwaśnym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z prostych przepisów wymaga musztardy dijon, soli, papryki i octu jabłkowego. 183 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe słodko-kwaśne, Kotlety wieprzowe słodko-kwaśne, oraz Kotlety wieprzowe słodko-kwaśne.
Instrukcje
Kotlety schabowe osuszyć i posypać solą i pieprzem: kotlety osuszyć ręcznikiem papierowym, będą bardziej brązowe.
Rozgrzać duży, patelnia Stick-free na średnim ogniu. Lekko brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach, na minutę lub dwa każdy.
Zrobić sos: gdy kotlety są brązowieje, wymieszać czerwoną galaretkę z musztardą.
SOS Dollop nad kotletami wieprzowymi: gdy kotlety są rumiane, zmniejsz ciepło patelni do niskiego poziomu. Polać sosem kotlety. Przykryj patelnię. Gotować przez 5-10 minut lub aż wieprzowina jest po prostu gotowane przez (grube kawałki mogą trwać dłużej).
Dodać ocet, zmniejszyć SOS:
Kotlety schabowe wyjąć z patelni.
Dodać ocet do patelni. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować sos, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać wszelkie soki, które wyszły z kotletów, gdy już siedzi z powrotem do patelni.
Kotlety wieprzowe podawać z sosem.