Kotlety wieprzowe w sosie brzoskwiniowym Riesling

Kotlety wieprzowe z sosem brzoskwiniowym Riesling może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino riesling, pod brzoskwiniami, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Riesling-Kotlety Wieprzowe Marynowane, Riesling-kotlety wieprzowe marynowane, oraz Kotlety Wieprzowe W Sosie Brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przykryć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe doprawić solą i pieprzem. Brąz kotlety wieprzowe w gorącym oleju do złotego koloru z obu stron, około 3 minut na stronę.
Umieść kotlety schabowe na przygotowanej blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 20 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Podczas pieczenia kotlety wieprzowe, wlać wino Riesling na patelni, i doprowadzić do gotowania, za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszystkie rumiane kawałki wieprzowiny. Dusić, aż wino zmniejszy się do połowy pierwotnej objętości, a następnie dodać brzoskwinie i posypać cynamonem, gałką muszkatołową i brązowym cukrem. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż brzoskwinie są miękkie, ale nie mushy, o 15 protokół. Łyżka SOS brzoskwiniowy na kotlety wieprzowe służyć.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.