Kotlety Wieprzowe W Płatkach Kukurydzianych
Kotlety wieprzowe w płatkach kukurydzianych mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 274 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka pieprzu cytrynowego, dekoruj: cytryna, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Nadziewane, Kotlety schabowe z cebulą w sosie musztardowym, oraz Chrupiące Kotlety Wieprzowe W Ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać jajka i mleko.
W osobnym płytkim naczyniu umieścić okruchy płatków kukurydzianych.
Posypać wieprzowinę równomiernie pieprzem cytrynowym, solą i czosnkiem w proszku. Kotlety schabowe zanurzamy w mieszaninie jajecznej i pogłębiamy w okruchach płatków kukurydzianych.
Kotlety ułożyć na lekko nasmarowanej blasze.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub do czasu zakończenia. Wycisnąć sok z cytryny równomiernie na kotlety i udekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.