Kotlety wieprzowe w białym winie

Kotlety wieprzowe w białym winie
Kotlety wieprzowe w białym winie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 425 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, gotowania wina, kotlety wieprzowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z szalotką w sosie z białego wina, Kotlety wieprzowe i grzyby duszone w pikantnym sosie z białego wina, oraz Kotlety wieprzowe Mario Batali z koprem włoskim i białym winem.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe solą i pieprzem smażyć na niewielkiej ilości oleju, aż lekko się zarumienią z obu stron; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
W misce wymieszać zupę grzybową, wino, wodę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mieszankę zupy połączyć z kotletami schabowymi. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę, aż kotlety będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn