Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy
Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 392 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz sos worcestershire, olej canolan, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową można śledzić to danie główne z Jagodowe Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne kotlety wieprzowe w Wolnowarze-2 składniki Plus wieprzowina, Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy, oraz Kotlety Wieprzowe Słodkie I Pikantne podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowe kotlety wieprzowe w oleju.
Połączyć pozostałe składniki; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości mięsa.
SOS podawać z kotletami wieprzowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to świetny wybór do kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Knights Bridge Estate Unoaked Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Knights Bridge Estate Unoaked Chardonnay
Ostre i jasne, to orzeźwiające wino prezentuje piękno owoców Chardonnay z ich winnicy estate. Świeże aromaty cytryny Meyer i kwiatów kwiatowych odbijają się echem na podniebieniu i łączą się z bujnymi smakami gruszki i jabłka. Ciesz się wszystkim, od letnich sałatek po pikantną kuchnię azjatycką.