Kotlety wieprzowe Margie z kwaśną śmietaną
Kotlety wieprzowe Margie z kwaśną śmietaną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 531 kalorii, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, kotlety wieprzowe, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Kotlety Wieprzowe W Sosie Śmietanowym, Kotlety wieprzowe z sosem śmietanowo-grzybowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Mąkę, sól i pieprz wymieszać w płytkim naczyniu. Naciśnij kotlety wieprzowe w mieszaninie, aby płaszcz.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu, i brązowy kotlety wieprzowe po obu stronach. W rondlu na średnim ogniu wymieszać bulion z kurczaka, ocet, kwaśną śmietanę, cukier, słony i liście laurowe. Ułóż kotlety wieprzowe w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Polać kotlety wieprzowe sosem.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.