Niedzielna Szarlotka
Niedzielna Szarlotka może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś skorupki ciasta, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż pokrojone jabłka w dużej misce. W małej misce połączyć cukier, cynamon i mąkę. Dobrze wymieszać i wlać mieszaninę na jabłka.
Połowę masła lub margaryny pokroić na małe kawałki i dodać do jabłek. Jabłka wrzucić do dokładnie pokryte.
Jabłka wlać do patelni wyłożonej cieście. Jabłka z resztą masła lub margaryny.
Na wierzch ułożyć drugie ciasto. Uszczelnić krawędzie i wyciąć otwory parowe w górnej skorupie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 55 minut, aż skórka będzie złotobrązowa.