Kotlety wieprzowe i mus jabłkowy

Kotlety wieprzowe i mus jabłkowy
Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, wodę, jabłka mcintosh i galan oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Mus Jabłkowy, Kotlety wieprzowe i mus jabłkowy, oraz Kotlety wieprzowe i mus jabłkowy.

Instrukcje

1
Wymieszać mleko i 2 łyżeczki soli w płytkim naczyniu 3-ćwiartkowym, następnie dodać kotlety wieprzowe. Marynować, przykryć i schłodzić, przewracając raz, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MlekoMleko
SólSól
1
Jabłka obrać, osuszyć i grubo posiekać, a następnie wymieszać z pozostałymi składnikami musu jabłkowego w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka rozpadają się, 15 do 20 protokół. Odrzuć liść laurowy i rozetrzyj jabłka widelcem. Przechowywać mus jabłkowy ciepły, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj razem bułkę tartą, czosnek, rozmaryn, tymianek i pozostałą łyżeczkę soli w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podnosić kotlety wieprzowe z mleka 1 na raz, pozwalając nadmiar kapać i pogłębiać w bułce tartej, lekko klepiąc okruchy, aby pomóc przylegać, a następnie przenieść na tacę, układając w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MlekoMleko
4
Podgrzać 2 łyżki oleju i 2 łyżki masła w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć kotlety wieprzowe w 2 lub 3 partie, bez tłoczenia, obracając się raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, 5 do 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść jako gotowane na talerz i ogrzać w piekarniku. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Dodaj więcej oleju i masła na patelni w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Kotlety wieprzowe podawać z musem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1
* Kotlety wieprzowe można marynować w mleku do 4 godzin.* Sos jabłkowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn