Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Musztardą Klonową

Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Musztardą Klonową
Klon musztarda grillowane kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 454 kalorie, 30g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz schabowe centrum kotlety, oliwa z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Musztardą Klonową, Kotlety Wieprzowe Z Musztardą Klonową, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sosem Musztardowym Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu. Rozgrzej Elektryczne grille stołowe do wysokości. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz syrop klonowy, musztardę, cydr, cebulę, ziele angielskie i kminek w małym rondlu i gotuj razem na umiarkowanym ogniu przez 5 minut, aż sos zacznie nieco gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Ziele AngielskieZiele Angielskie
MusztardaMusztarda
SOSSOS
KminekKminek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Kotlety lekko zalać olejem i doprawić solą i pieprzem. Kotlety gotować na gorącej patelni lub grillu wewnętrznym 3 minuty z każdej strony. Kotlety obficie z sosem, gotować 2 lub 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Kotlety przełożyć na blachę do pieczenia. Ponownie zalać sosem i przełożyć do gorącego piekarnika, aby zakończyć gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 10 do 12 minut, aż jabłka są gotowe do zejścia z patelni grillowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PiekarnikPiekarnik
6
Jabłka myjemy, ale nie rdzewiejemy ani nie obieramy. Plastry jabłek posmarować mżawką oleju. Doprawić przyprawami z grilla lub solą i pieprzem. Przykryj patelnię do grilla lub kryty grill stołowy z jak największą liczbą kawałków jabłka. Gdy jabłka stają się miękkie, zdejmij je i wymień na więcej plastrów. Jabłka powinny gotować 3 minuty z każdej strony, nie chcesz ich zbyt miękkie, po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Sól I PieprzSól I Pieprz
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Kotlety talerzowe z jabłkami wzdłuż boku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn