Kotlety wieprzowe faszerowane z kiełbasą i kiszoną kapustą
Kotlety wieprzowe faszerowane z Kielbasanem i kiszoną kapustą zajmuje ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 767 kalorii, 61g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 178 twierdzi, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, kiszoną kapustę, cienkie liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wieprzowa z kiszoną kapustą i kiełbasą, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety schabowe z kiszoną kapustą.
Instrukcje
1
Dodać farsz: w ciężkiej patelni gotować cebulę, czosnek, i szałwia w maśle na małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć patelnię z ognia, i mieszać w bułce tartej i sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wypchaj kotlety wieprzowe: nożem do parkowania wykonaj poziome nacięcie wzdłuż grubej strony każdego kotleta o długości 3/4 cala i wytnij głęboką szeroką kieszeń w kotle, ostrożnie przesuwając nóż w przód iw tył przez nacięcie. Kotlety wypełnić farszem. Osuszyć kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Brąz kotlety: w dużym holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu. Brąz kotlety po obu stronach, usuwając kotlety z patelni na talerz po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać plastry kielbasa do patelni, brązowieje je lekko po obu stronach, usuwając do innego talerza po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. W pozostałym tłuszczu gotować cebulę na średnim ogniu, aż zmięknie.
Dodaj połowę kiszonej kapusty, rozłóż ją, tworząc warstwę na dnie na patelni. Kapustę kiszoną przykryć kotletem schabowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
4
Rozłóż pozostałą kiszoną kapustę na kotlety i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Kielbasa
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Dodaj wino, bulion i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gotować na wolnym ogniu: doprowadzić płyn do gotować na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, przykrytą przez 1 1/2 godziny, lub aż kotlety będą miękkie. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
7
Kotlety i kiełbasę przełożyć na talerz; przykryć folią i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Do kiszonej kapusty dodać szałwię i mieszankę skrobi kukurydzianej:
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
Dodać szałwię do mieszanki kiszonej kapusty, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do kiszonej kapusty. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
11
Podawać: łyżka kiszonej kapusty na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
12
Na kapustę kiszoną ułożyć kotlety i kiełbasę, posypać świeżą pietruszką.