Kotlety wieprzowe faszerowane z kaszą
Nadziewane kotlety wieprzowe z kaszą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 52g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety schabowe i kasza, Kotlety schabowe z kaszą i sosem czerwonych oczu, oraz Grillowane kotlety wieprzowe i kasza Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania. Gdy węgle są białe, rozprowadź je równomiernie i umieść kratkę na górze, aby ogrzać. Tymczasem każdy kotlet schabowy napełnić kiełbasą i obficie natrzeć mięsem przyprawą domową. Każdy kotlet schabowy zabezpieczyć drewnianym szaszłykiem lub wykałaczką (pamiętaj o wyjęciu przed podaniem).
Pędzel olej na ruszcie grillowym, aby zapobiec przywieraniu.
Umieścić kotlety schabowe na ruszcie i grillować, aż ładnie rumiane, o 5 do 6 protokół. Obróć i powtórz proces. Temperatura wewnętrzna 160 stopni F jest zalecana dla wieprzowiny. Upewnij się, że farsz z kiełbasą i kotlet schabowy są dokładnie ugotowane.
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.