Kotlety Wieprzowe Faszerowane Serem
Kotlety wieprzowe nadziewane serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 41g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, cukier, escarole i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak i kozi ser Nadziewane kotlety wieprzowe, Kotlety schabowe faszerowane serem pleśniowym z gruszkami, oraz Ser pleśniowy, boczek i szczypiorek Nadziewane kotlety wieprzowe.
Instrukcje
Rozpuścić 1/4 szklanki soli i cukru w 3 szklanki ciepłej wody w dużej misce. Włóż nóż do parowania w zakrzywioną stronę każdego kotleta wieprzowego, aby uzyskać głęboką kieszeń, o szerokości około 2 cali. Kotlety namoczyć w solance, około 5 minut. W międzyczasie, drobno posiekać escarole i czosnek. Wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku.
Zdjąć kotlety z solanki i osuszyć. Złożyć każdy plasterek sera i włożyć do kieszeni kotleta schabowego, a następnie wypełnić mieszaniną escarole.
Schab posmarować oliwą z oliwek, posypać szałwią i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmaż wieprzowinę partiami, obracając raz, aż do złotego brązu, 3 do 4 minut.
Dodaj fasolę i 1/3 szklanki wody na patelni, skrobanie się wszelkie rumiane bitów; doprawić solą i pieprzem. Powrót wieprzowiny na patelnię, przykryć i gotować na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy, 5 do 7 Więcej minut.
Wieprzowinę podawać z fasolą.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.