Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe faszerowane fonty i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.
Instrukcje
1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Pokroić W Kliny, 1 )
Kotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Kotlety Wieprzowe
Prosciutto
Ser Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Kotlety Wieprzowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Polenta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Zdjąć z ognia; złożyć parmezan i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos Pomidorowy Hunt's®
4
Wlać polentę do maślanego 9 przez 13-calowe płytkie naczynie do pieczenia i równomiernie rozprowadzić łopatką. Przykryć i schłodzić kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Pokrój polentę na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
6
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek i przenieś do gorącego grilla. Grillować po obu stronach na złoty kolor.;