Gourmet Nadziewane kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1204 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz kotlety wieprzowe, sól, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety wieprzowe faszerowane Dee, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane.
Instrukcje
1
Połóż kotlety schabowe płasko na powierzchni roboczej. Użyj końcówki ostrego noża do odkostniania lub parowania, aby przeciąć kieszeń w każdym kotle wieprzowym, tworząc 2-calowe rozcięcie z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
W misce wymieszać grzyby, ser szwajcarski, natkę pietruszki, czosnek w proszku, czarny pieprz i sól; kotlet schabowy nadziewać mieszanką grzybową. Zabezpiecz otwartą stronę wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ser Szwajcarski
Kotlety Wieprzowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Jajka ubić w misce, do osobnej miseczki wlać bułkę tartą. Nadziewane kotlety schabowe zanurzyć w ubitym jajku; kotlety schabowe wcisnąć w bułkę tartą, aż zostaną całkowicie pokryte.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; miejsce kotlety wieprzowe, kieszeń side-down, do gorącego oleju. Gotować, aż poza kotlety schabowe jest rumiane, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wlać tyle wina, że dojdziemy do połowy kotletów wieprzowych. Zmniejszyć ogień do niskiej, patelnia przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety schabowe są miękkie, o 2 godziny. Sprawdź poziom wina od czasu do czasu i dodaj więcej w razie potrzeby. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.