Babeczki Z Białej Czekolady Maliny

Babeczki Z Białej Czekolady Maliny
Biała czekolada Malina babeczki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kawałki czekolady mlecznej, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Białej Czekolady Maliny, Malina-Babeczki Z Białej Czekolady, oraz Malina Biała Czekolada Maślana Babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 mini kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa 6 uncji białej czekolady i masło odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż zmięknie i mieszaninę można mieszać gładko. Lekko schłodzić. W średniej misce ubić żółtka trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Do żółtek dodać łyżkę mieszanki białej czekolady; wymieszać trzepaczką. Wymieszać z pozostałą białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
W małej misce ubij białka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W dużej misce ubij mieszankę tortową, wodę i białą czekoladę - mieszankę żółtka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Złożyć na białkach. Łyżka 1/4 szklanki ciasta do każdego regularnego kubka muffin. Pozostałą masę podzielić na mini muffinki, w każdej z nich po około 1 łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Białka JajBiałka Jaj
Ciasto MixCiasto Mix
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec mini cupcakes 10 minut, regularne wielkości cupcakes 18 minut, lub do firmy w dotyku. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Tymczasem, w małej misce do mikrofali, mikrofalówka czekolada chips odkryte na wysokiej 30 do 60 sekund, mieszając raz, aż zmiękną i chipsy mogą być mieszane gładko. Na arkuszu papieru do gotowania pergaminu łyżka stopiła czekoladę na 24 (1-calowe) okrągłe dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Odstawić do stwardnienia.
11
W innej małej misce do mikrofali, stopić 6 uncji białej czekolady odkryte na wysokiej około 1 minutę, mieszając raz, aż zmięknie i czekolady można mieszać gładko. Łyżka 3/4 roztopionej białej czekolady do ozdobnego woreczka zaopatrzonego w małą okrągłą końcówkę; wyłożyć 24 inicjały na arkusz pergaminu kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Odstawić do stwardnienia. Oderwij Inicjały z pergaminu. Podgrzej pozostałą białą czekoladę w misce do mikrofalówki; niewielką ilość roztopionej czekolady posmaruj z tyłu każdego początkowego, aby przylegać do każdego dysku z mleczną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
W średniej misce wymieszać lukier, cukier puder i maliny. Łyżka do dekorowania torby wyposażona w końcówkę # 4PT; lukier rurowy na zwykłych i mini babeczkach. Top każdy z czekoladą dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn