Szpinak Grecki-Okłady Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grecki szpinak-Indyk okłady spróbować. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści szpinaku, Indyk, tortille mąki o Smaku szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Okłady Ze Szpinakiem I Indykiem, Szpinakowe Okłady Z Indyka, oraz Grecka sałatka szpinakowa z grillowanym indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszaj ser śmietankowy, ser feta i oliwki.
Rozłóż równomiernie na tortille, całkowicie pokrywając.
Ułóż indyka na mieszance z serem śmietankowym, pokrywając połowę każdej tortilli. Top indyk z liśćmi szpinaku.
Zaczynając od górnej strony, zwiń każdą szczelnie. Owiń pojedynczo w folię. Przechowywać w lodówce do całkowitego schłodzenia, co najmniej 1 godzinę.
Aby służyć, odciąć końce każdej rolki; pokroić każdy na 3 sekcje.
Przeciąć każdą sekcję na pół na niewielkiej przekątnej.