Kotlety Wieprzowe Faszerowane Dla Smakoszy
Gourmet Nadziewane kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1204 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz kotlety wieprzowe, sól, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety wieprzowe faszerowane Dee, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane.
Instrukcje
Połóż kotlety schabowe płasko na powierzchni roboczej. Użyj końcówki ostrego noża do odkostniania lub parowania, aby przeciąć kieszeń w każdym kotle wieprzowym, tworząc 2-calowe rozcięcie z boku.
W misce wymieszać grzyby, ser szwajcarski, natkę pietruszki, czosnek w proszku, czarny pieprz i sól; kotlet schabowy nadziewać mieszanką grzybową. Zabezpiecz otwartą stronę wykałaczką.
Jajka ubić w misce, do osobnej miseczki wlać bułkę tartą. Nadziewane kotlety schabowe zanurzyć w ubitym jajku; kotlety schabowe wcisnąć w bułkę tartą, aż zostaną całkowicie pokryte.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; miejsce kotlety wieprzowe, kieszeń side-down, do gorącego oleju. Gotować, aż poza kotlety schabowe jest rumiane, 2 do 3 minut na stronie.
Wlać tyle wina, że dojdziemy do połowy kotletów wieprzowych. Zmniejszyć ogień do niskiej, patelnia przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety schabowe są miękkie, o 2 godziny. Sprawdź poziom wina od czasu do czasu i dodaj więcej w razie potrzeby. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
![Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.]()
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.