Kotlety Wieprzowe Dijon
Kotlety wieprzowe Dijon to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 65 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka octu jabłkowego, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dijon-Kotlety Z Indyka Pekan, Kotlety z kurczaka w kremowym sosie Dijon, oraz Kotlety z indyka z sosem Cydr-Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt każdy kawałek do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połączyć musztardę i kolejne 3 składniki w małej misce.
Umieść wieprzowinę w płytkim naczyniu; łyżka 2 łyżki mieszanki musztardy nad wieprzowiną, obracając się do płaszcza.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotuj 4 minuty na 1 stronie; przekręć wieprzowinę i łyżkę zastrzeżonej mieszanki musztardy nad wieprzowiną. Gotować wieprzowinę 2 minut lub tylko do czasu zakończenia.
Dodać wodę, lekko mieszając; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Wieprzowinę obrócić do płaszcza i ułożyć na półmisku.
Wlać soki z patelni na wieprzowinę.