Kotlety Wieprzowe Bawarskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bawarskich kotletów wieprzowych. Ten przepis służy 8. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka gotowania jabłko, sos barbecue, kapusta kiszona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą, Schab Bawarski, oraz Pieczeń Wieprzowa Po Bawarsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać kiszoną kapustę, jabłko, cebulę i jęczmień w nieczystej zapiekance 2 1/2-quart lub prostokątnym naczyniu do pieczenia, 13x9x2 cali.
Umieścić wieprzowinę na mieszaninie kiszonej kapusty. Łyżka sosu barbecue na wieprzowinę.
Przykryć i piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut, odkrywając przez ostatnie 15 minut, aż wieprzowina będzie lekko różowa po cięciu w pobliżu kości, jęczmień będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.