Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bawarskich kotletów wieprzowych. Ten przepis służy 8. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka gotowania jabłko, sos barbecue, kapusta kiszona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą, Schab Bawarski, oraz Pieczeń Wieprzowa Po Bawarsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać kiszoną kapustę, jabłko, cebulę i jęczmień w nieczystej zapiekance 2 1/2-quart lub prostokątnym naczyniu do pieczenia, 13x9x2 cali.
Umieścić wieprzowinę na mieszaninie kiszonej kapusty. Łyżka sosu barbecue na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Kapusta Kiszona
Wieprzowina
4
Przykryć i piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut, odkrywając przez ostatnie 15 minut, aż wieprzowina będzie lekko różowa po cięciu w pobliżu kości, jęczmień będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.