Kotlety wieprzowe Apple Jack Iowa Z Des Moines
Apple Jack Iowa kotlety wieprzowe z Des Moines może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sezonowanej soli, jabłka granny smith, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Steki Nadziewane (Kotlety Wieprzowe), Cheesy Pepper Jack Potato Chowder-Iowa Girl Eats, oraz Grillowane kotlety schabowe z brzoskwiniami Jack Daniels.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę z przyprawioną solą; równomiernie wymieszaj kotlety i wytrzyj nadmiar. Na średnim ogniu, roztopić masło w dużej patelni.
Dodać kotlety i gotować około 5 protokół, obracając raz, lub aż powierzchnia mięsa jest rumiane.
Zdjąć kotlety z patelni i odstawić na osobny talerz.
Dodaj cebulę, jabłka, i grzyby na patelni, gotowanie tylko do miękkości.
Dodaj tymianek, sól, pieprz i brandy jabłkowe; wymieszaj, aby zmiksować. Powrót kotlety na patelni i surround z mieszanki cebuli. Na średnim ogniu gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Wymieszać w śmietanie i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 10 minut dłużej. Nie pozwól, aby krem się zagotował.