Apple Jack Iowa kotlety wieprzowe z Des Moines może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sezonowanej soli, jabłka granny smith, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Steki Nadziewane (Kotlety Wieprzowe), Cheesy Pepper Jack Potato Chowder-Iowa Girl Eats, oraz Grillowane kotlety schabowe z brzoskwiniami Jack Daniels.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj mąkę z przyprawioną solą; równomiernie wymieszaj kotlety i wytrzyj nadmiar. Na średnim ogniu, roztopić masło w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Masło
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać kotlety i gotować około 5 protokół, obracając raz, lub aż powierzchnia mięsa jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
3
Zdjąć kotlety z patelni i odstawić na osobny talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę, jabłka, i grzyby na patelni, gotowanie tylko do miękkości.
Dodaj tymianek, sól, pieprz i brandy jabłkowe; wymieszaj, aby zmiksować. Powrót kotlety na patelni i surround z mieszanki cebuli. Na średnim ogniu gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Apple Brandy
Pieprz
Cebula
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wymieszać w śmietanie i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 10 minut dłużej. Nie pozwól, aby krem się zagotował.
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.