Kotlety Schabowe Z Grilla
Bourbon grillowane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerna, cebula, schab kotlety, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Grilla, Kotlety Schabowe Z Grilla, oraz Kotlety Schabowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do pośredniego ogrzewania: w przypadku gazu rozgrzej go do średniej wysokości, a następnie wyłącz palniki z jednej strony, a następnie obróć inne palniki do średniej niskiej. W przypadku węgla drzewnego, gdy węgle się spopielą, popchnij je na bok.
Ubij 1/4 szklanki soli, 1/4 szklanki brązowego cukru i 3 szklanki ciepłej wody w dużej misce.
Dodać wieprzowinę i namoczyć 10 minut. W międzyczasie wymieszaj bourbon, ocet, sos Worcestershire, pozostałe 1/4 szklanki brązowego cukru, czosnek i imbir w garnku żaroodpornym. Umieścić na grillu na bezpośrednim ogniu; doprowadzić do wrzenia, a następnie wyjąć z grilla.
Grillować cebulę i pomidory na bezpośrednim ogniu, aż zwęglone, o 3 minut na stronie dla pomidora i 4 do 5 minut na stronie dla cebuli.
Dodaj do rondla, następnie powrót patelni do grilla i gotować, aż sos jest zagęszczony, o 15 więcej minut.
Kotlety wyjąć z solanki; osuszyć.
Posmaruj olejem roślinnym i grilluj na bezpośrednim ogniu, od 2 do 3 minut na stronę.
Przełożyć na chłodniejszą stronę grilla i gotować 3 do 4 Więcej minut na stronę, szczotkując sosem.
Podawać z pozostałym sosem i warzywami.
Zdjęcia Antonis Achilleos