Kotlety schabowe Max i Eli Sussman z chutneyem jabłkowym

Kotlety schabowe Max i Eli Sussman z chutneyem jabłkowym
Kotlety schabowe Max i Eli Sussman z chutneyem jabłkowym to bezglutenowe danie główne. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś podwójnie cięte kotlety wieprzowe, ząbek czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłkowy Chutney Maxa i Eli Sussmana, Kotlety wieprzowe z jeżyn-jabłek Chutney, oraz Kotlety schabowe wolno gotowane z chutneyem jabłkowym.

Instrukcje

1
Aby solanka, w dużym rondlu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cukier i sól i mieszać do rozpuszczenia. Wymieszaj gałązki ziół, ziarna pieprzu i nasiona kolendry i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać około 2 ćwiartki lodu i wymieszać do stopienia. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
Dodać kotlety wieprzowe do solanki i wagi w dół z płyt lub ciężkich konserw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Pozostawić solankę w lodówce na 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Usunąć kotlety i osuszyć ręcznikami papierowymi.
7
Niech się do temperatury pokojowej na co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem (pomoże to kotlety gotować równomiernie przez cały czas).
8
Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, podsmaż kotlety, aż będą ładnie rumiane z obu stron, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać masło do garnka, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i niech masło stopić. Używając dużej łyżki, smaż kotlety z masłem stale przez około 5 minut, przechylając patelnię w razie potrzeby i używając szczypiec, aby odwrócić kotlety co około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj gałązki ziół i ząbek czosnku w ciągu ostatnich 2 lub 3 minut gotowania, aby zaparzyć soki z patelni ich smaków. Gotować, aż termometr błyskawicznie odczytywany włożony w najgrubszą część każdego posiekanego od kości rejestruje 125 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Kotlety przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Aby służyć, pokroić mięso z kości na grube plastry. Ułóż plastry na talerzach obiadowych. Wszystkie soki pozostawione na talerzu wymieszać w pansauce i zalać wierzchem. Łyżka trochę chutney na górze lub alongsideand podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn