Kotlety Nadziewane Ziołami
Kotlety nadziewane ziołami od początku do końca zajmują około 8 godzin i 25 minut . Ten przepis służy 6 osobom. Za 4,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii , 53 g białka i 24 g tłuszczu . Ten przepis wypróbowało i polubiło 5 osób. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup pieprz, masło, olej rzepakowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce w ziołach , Kotlety jagnięce pieczone w ziołach i Kotlety wieprzowe z miodem i ziołami .
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż cebulę i seler na maśle, aż będą miękkie.
Dodać kostki chleba, natkę pietruszki, mleko, koper włoski, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; wrzucić do płaszcza.
W każdym kotle wytnij kieszeń, przecinając ją od tłustej strony prawie do kości. Do każdej kieszeni włóż około 1/4 szklanki farszu.
Połącz pozostałą sól i pieprz; natrzyj kotlety.
Na dużej patelni zrumienić kotlety na oleju; przenieść do 3-kwart. powolna kuchenka.
Wlać na wierzch wino. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8–9 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.