Kotlety jagnięce i wczesna sałatka wiosenna i puree czosnkowo-miętowe groszek-N-ziemniaki
Kotlety jagnięce i wczesną sałatkę wiosenną i puree czosnkowo-miętowe groszek-N-ziemniaki jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 110 g tłuszczu, oraz w sumie 1557 kalorii. Na 12,48 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, łyżkę pomarańczowej marmolady, ziemniaki idaho i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kotlety jagnięce z puree z groszkiem i miętą, Grillowany Schab jagnięcy z sosem Cabernet-miętowym i puree czosnkowym, oraz Puree ziemniaczane z groszkiem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić ziemniaki w garnku, przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości w osolonej wodzie, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Ułożyć kotlety na szczelinowej patelni brojlerów i doprawić solą i pieprzem po obu stronach. Czosnek drobno posiekać z garścią natki pietruszki i mięty, następnie rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Połącz sałatkę z kopru włoskiego, grubo posiekane pozostałe liście mięty i pietruszki, rzodkiewki, szalotki, seler, rzymska, radichio i ricotta salata, w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Ricotta Salata
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połącz skórkę z cytryny, sok z cytryny i marmoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Ubijamy oliwę z oliwek i polewamy sosem sałatkę. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
7
Kiedy ziemniaki są prawie gotowe, kotlety z jagnięciny 2 minuty z każdej strony na rzadkie, do 4 minut z każdej strony na dobrze doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Odcedzić ziemniaki i przenieść z powrotem do gorącego garnka do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać groszek, mleko i miękki ser, a następnie zacieru do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Miękki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Dodać w reserved czosnek i mięta mieszaniny i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
11
Kotlety podawać razem ze stosami sałatek i ziemniaków.