Kotlety jagnięce z czosnkiem i ziołami
Czosnkowo-ziołowe kotlety jagnięce to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety jagnięce z ziołami, Kotlety Jagnięce Z Ziołami, oraz Kotlety Jagnięce Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść czosnek, bułkę tartą i rozmaryn w maszynce i pulsuj przez kilka sekund, aby posiekać, a następnie dodaj wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aż powstanie pasta. Doprawić solą i pieprzem. Mocno wcisnąć pastę na powierzchnię kotletów jagnięcych.
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu w saute patelni i brązowy z każdej strony kotletów, pozostawiając niezakłócony przez pierwsze 2 minuty, aby umożliwić skorupę zintegrować się z mięsem.
Umieścić na blasze do pieczenia i zakończyć w piekarniku, na około 6 do 8 dodatkowych minut.