Kotlety jagnięce pieczone z pesto cytrynowo-Rukolowym

Kotlety jagnięce pieczone z pesto cytrynowo-Rukolowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj pieczone kotlety jagnięce z pesto cytrynowo-Rukolowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli dla niemowląt, cytrynę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce z Farro, rukolą i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Grillowane kotlety jagnięce z risotto cytrynowym Meyer i rukolą...i GRATIS, dzięki uprzejmości firmy McCormick, oraz Pieczone Kotlety Jagnięce Sezonowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Jagnięcinę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż jagnięcinę w jednej warstwie na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; broil 5 do 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Podczas pierogów jagnięcych zetrzeć 1 łyżeczkę skórki cytrynowej; wycisnąć sok z cytryny na 2 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Umieścić orzeszki piniowe i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; proces do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny, rukolę, olej, 2 łyżki wody, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Podawać z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn