Kotlety cielęce z rukolą i sałatką z pomidorów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1038 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rukolę, oliwę z oliwek, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety z kurczaka z cytryną i czarnym pieprzem oraz sałatką Rukolowo-pomidorową, Smażone kotlety cielęce z sałatką ziołową, oraz Kotlety Cielęce Panierowane Z Sałatką Tricolor dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż okruchy chleba na płytkiej patelni do pieczenia i tosty 8 do 10 protokół. Obniżyć temperaturę pieca do 93°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
4 Cienkie Plasterki Salami
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
W dużej misce wymieszać olej, sok, pieprz i 1/2 łyżeczki soli, a następnie wymieszać pomidory i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Pieprz
Sok
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Delikatnie Funt kotlety do 1/8-cala grubości między 2 arkuszy folii z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat Tenderizer
Folia Foliowa
Wałek Do Ciasta
5
Cielęcinę posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
Cielęcina
6
Wymieszać razem bułkę tartą i ser w dużej płytkiej misce. Lekko ubić jajka w innej dużej płytkiej misce. Cielęcina Dip, 1 kawałek na raz, w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać w bułce tartej, powłoki całkowicie, i układać w 1 warstwę na arkuszu papieru woskowego.
Podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie smażyć 2 kotlety, obracając się raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Przełożyć na papierowe ręczniki, aby odcedzić na krótko, a następnie przenieść na patelnię do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
9
Dodać pozostałe 3 łyżki oleju do patelni i smażyć Pozostałe kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Do mieszanki pomidorowej dodajemy rukolę i bazylię, następnie doprawiamy solą i pieprzem. 3