Zdrowa wegetariańska zupa z dyni może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, dynię, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zdrowa Lekka Zupa Jarzynowa: [Wegetariańska I Bezglutenowa], Zdrowa Grzybowa, Orzo & Szwajcarska Zupa Z Chard {Wegetariańska} & Marathon Update, oraz 8 zdrowa zupa z dyni s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In duża miska, wrzucić duże kawałki dyni z wystarczającą ilością oleju z pestek winogron (około 1/4 szklanki) do herbu i umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku.Dynię upiec do bardzo miękkiej, około 15-20 minut. Fajne i reserve.In duży garnek, podsmażyć szalotki, seler i czosnek w łyżce oleju z pestek winogron przez 5 minut.Deglaze z białego wina (lub bulion warzywny) i zmniejszyć ciecz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek