Zdrowa Wegetariańska Zupa Dyniowa

Zdrowa Wegetariańska Zupa Dyniowa
Zdrowa wegetariańska zupa z dyni może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, dynię, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zdrowa Lekka Zupa Jarzynowa: [Wegetariańska I Bezglutenowa], Zdrowa Grzybowa, Orzo & Szwajcarska Zupa Z Chard {Wegetariańska} & Marathon Update, oraz 8 zdrowa zupa z dyni s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In duża miska, wrzucić duże kawałki dyni z wystarczającą ilością oleju z pestek winogron (około 1/4 szklanki) do herbu i umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku.Dynię upiec do bardzo miękkiej, około 15-20 minut. Fajne i reserve.In duży garnek, podsmażyć szalotki, seler i czosnek w łyżce oleju z pestek winogron przez 5 minut.Deglaze z białego wina (lub bulion warzywny) i zmniejszyć ciecz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
Dodać prażoną dynię, bulion warzywny i saszetkę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
3
Wyjąć saszetkę i przecedzić zupę w blenderze, robocie kuchennym lub blenderze zanurzeniowym (różdżka).Przyprawę wyregulować solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn