Kotlet Z Tuńczyka

Kotlet Z Tuńczyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pasztecika z tuńczyka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 343 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajko, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Spróbuj Kanapki Z Tuńczykiem, Patty Z Tuńczyka Smażonego Na Patelni, oraz Patty Z Tuńczyka Smażonego Na Patelni dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj tuńczyka, jajko, bułkę tartą, cebulę, seler, czerwoną paprykę, majonez, sos chili i przyprawy; dobrze wymieszaj. Uformuj cztery placki (mieszanka będzie miękka).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posmaruj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; smażyć placki przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W razie potrzeby podawaj na bułkach z pomidorem i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Tuńczyka można łączyć z Pinot Noir, Merlot i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Chamonix Reserve Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 54 dolarów za butelkę.
Chamonix Reserve Pinot Noir
Chamonix Reserve Pinot Noir
Rezerwat Chamonix Pinot Noir ma rubinowoczerwony kolor, z nutami wiśni, dzikich czerwonych jagód, pokruszonego czarnego pieprzu, cynamonu i fiołków na nosie. Chociaż mocna w strukturze i intensywna w smak, tekstury są łagodne i okrągłe, rozszerzając się z czasem do niezwykłego bogactwa i długości na podniebieniu. Powinien osiągnąć swój szczyt w około 5-8 lat po wydaniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn