Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pasztecika z tuńczyka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 343 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajko, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Spróbuj Kanapki Z Tuńczykiem, Patty Z Tuńczyka Smażonego Na Patelni, oraz Patty Z Tuńczyka Smażonego Na Patelni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj tuńczyka, jajko, bułkę tartą, cebulę, seler, czerwoną paprykę, majonez, sos chili i przyprawy; dobrze wymieszaj. Uformuj cztery placki (mieszanka będzie miękka).
Tuńczyka można łączyć z Pinot Noir, Merlot i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Chamonix Reserve Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 54 dolarów za butelkę.
Chamonix Reserve Pinot Noir
Rezerwat Chamonix Pinot Noir ma rubinowoczerwony kolor, z nutami wiśni, dzikich czerwonych jagód, pokruszonego czarnego pieprzu, cynamonu i fiołków na nosie. Chociaż mocna w strukturze i intensywna w smak, tekstury są łagodne i okrągłe, rozszerzając się z czasem do niezwykłego bogactwa i długości na podniebieniu. Powinien osiągnąć swój szczyt w około 5-8 lat po wydaniu.