Kotlet schabowy faszerowany z konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową z masłem

Kotlet schabowy faszerowany z konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową z masłem
Kotlet schabowy nadziewany konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową maślaną jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi tymianku, olej roślinny, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym, oraz Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Rozgrzej patelnię grillową lub żeliwną na dużym ogniu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Kotlety schabowe natrzeć olejem roślinnym, a następnie obficie doprawić solą i pieprzem. Na gorącej patelni, podsmażyć wieprzowinę po obu stronach, aż pojawi się złocista brązowa skórka lub dobre znaki sear z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W małej misce, połączyć jabłka, ser pleśniowy Roquefort, papryka jalapeno, i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Ser RoquefortSer Roquefort
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Połóż kotlety wieprzowe na desce do krojenia z mięsistą stroną do ciebie. Za pomocą noża do parowania przeciąć kieszeń do wieprzowiny, około 3/4 drogi przez i pracować go otworzyć delikatnie palcem, aby kieszeń. Dzieląc farsz równomiernie między kotlety, wypchaj kieszeń farszem i włóż wykałaczkę przez otwór, aby utrzymać farsz wewnątrz wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Piecz wieprzowinę w piekarniku przez około 20 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 125 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z piekarnika i przytrzymaj pokryte luźno folią, aby przenieść do temperatury wewnętrznej 135 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Tymczasem, w dużej patelni saute, połączyć masło, szalotka, i czosnek. Włącz ogrzewanie na średnie-wysokie. Gotować, aż masło zacznie się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać blanszowaną fasolę i wrzucić do ogrzania przez całą drogę. Fasolę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Na każdym talerzu, zrobić stos fasoli, umieścić kotlet schabowy na wierzch fasoli i top kotlet z dobrą łyżką konfitury cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj żółtą cebulę, czerwoną cebulę, i szalotki na patelni i dobrze wymieszać. Cebulę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Gdy cebula gotowane i są pogłębienie w Kolorze, deglaze patelni z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Niech gotować wina, aż zmniejszone i wchłonięte przez cebulę. Cebulę gotować jeszcze przez około 5 minut, następnie dodać sok wiśniowy i ocet winny. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego ciepła, i niech gotować na wolnym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sok WiśniowySok Wiśniowy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj tymianek, rozmaryn i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Niech cebula gotować aż zaczną się na miękką konsystencję i ciecz jest zmniejszona i wchłaniana przez cebulę. Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru i miodu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się, a cebula wchłonie większość płynu, około 8 do 10 minut. Smak mieszaniny i dodać więcej cukru, jeśli jest zbyt cierpki. Przetestuj konsystencję dżemu, maczając łyżkę na talerzu i zostawiając go do ostygnięcia. Powinien być gęsty i nie cieknący. Jeśli jest zbyt cieknący, gotować mieszaninę dłużej, aż więcej płynu jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
DżemDżem

Składniki

1suchy liść laurowysuchy liść laurowy4(zima)brązowy cukier, podzielonybrązowy cukier, podzielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarta sok wiśniowytarta sok wiśniowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojony świeży szczypiorekpokrojony świeży szczypiorek2goździkiczosnek, pokrojony cienkoczosnek, pokrojony cienko2smallsJabłka Granny Smith, obrane i pokrojone w kostkę małeJabłka Granny Smith, obrane i pokrojone w kostkę małe454Orzechy dowolne (posiekane)fasolka szparagowa, końce przycięte i szybko blanszowane we wrzącej osolonej wodziefasolka szparagowa, końce przycięte i szybko blanszowane we wrzącej osolonej wodzie2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2smallspapryka jalapeno, pieczona, obrana, posiekana i pokrojona w kostkępapryka jalapeno, pieczona, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku4kotlety schabowe z kościąkotlety schabowe z kością1Dużeczerwona cebula, pokrojona w kostkę małaczerwona cebula, pokrojona w kostkę mała2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSer pleśniowy Roquefort, pokruszonySer pleśniowy Roquefort, pokruszony2łodygi rozmarynułodygi rozmarynu1szalotka, plastry cienkieszalotka, plastry cienkie4largesszalotka, pokrojona cienkoszalotka, pokrojona cienko4tymianek łodygitymianek łodygi3(zima)masło niesolonemasło niesolone2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane4(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1Dużesłodka żółta cebula, pokrojona cienkosłodka żółta cebula, pokrojona cienko

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn